Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Aquaman (2018)
HD

Aquaman (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, SF, Acţiune, Filme 2018, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Ludi Lin, Michael Beach
  • Regie: James Wang
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Australia
1 Vot.
30.07.2023, 12:25
100
0
Arthur s-a născut într-o familie obișnuită: mama lui era gospodină, iar tatăl său era păzitor de far. Locuiau lângă mare, iar băiatul iubea apa și tot ce era legat de ea. În plus față de predilecția sa pentru expansiunile de apă, el poseda o putere incredibilă și a reușit să depășească pe oricine. Puterea lui a crescut odată cu vârsta și putea comunica cu locuitorii mării, precum și să respire liber sub apă. Tatăl a încercat să suprime abilitățile manifestate ale fiului său, care nu înțelegea de unde provin.
Mama personajului principal al filmului "Aquaman" se afla într-o stare gravă și și-a chemat Fiul iubit la ea. Mama mi-a spus că a fost regina Atlantidei, dar din cauza exilului ei a fost forțată să devină rezidentă în sushi, unde l-a întâlnit pe tatăl său și și-a găsit pacea. Povestea ei a explicat originea abilităților copilului, iar ea a spus că el ar trebui să-i îndrume să lupte împotriva răului pentru a-i salva pe cei care au nevoie. Arthur va deveni în curând conducătorul celor șapte mări și trebuie să se pregătească pentru o astfel de responsabilitate. Va putea deveni un moștenitor demn al tronului regal? Nu se aștepta să aibă astfel de rădăcini de origine, dar va încerca să facă totul pentru a nu rușina pe cineva drag. Va trebui să treacă printr-o cale dificilă plină de pericole, dar va face față.

HD Aquaman (2018) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1