Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Animal (2023)
HD

Animal (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme indiene, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Ranbir Kapoor, Anil Kapoor, Bobby Deol, Rashmika Mandanna, Tripti Dimri, Charu Shankar, Prithviraj, Shakti Kapoor, Prem Chopra, Suresh Oberoi
  • Regie: Sandeep Reddy Vanga
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: India
0 Voturi
26.01.2024, 19:17
462
0
O dramă cu gangsteri intrigantă care duce telespectatorii într-o lume a relațiilor complexe și a luptelor interne. Personajul principal al filmului, interpretat de un actor talentat, se află în situații dificile și sub influența unor circumstanțe care îl obligă treptat să se schimbe. El începe să se comporte ca un „animal” prin natură, ceea ce se exprimă în deciziile și acțiunile sale.

Animalul oferă publicului oportunitatea de a se cufunda într-o lume a intrigii și acțiunii în care personajele se confruntă cu provocări morale și emoționale. Scenele din film pot fi intense și emoționante, permițând actorilor să-și arate talentul și să adauge profunzime personajelor. În plus, „Animalul” ridică întrebări despre natura umană și conflictele interne care pot duce la schimbări în caracter și destin. Filmul oferă spectatorilor ocazia de a reflecta asupra aspectelor morale și etice ale comportamentului personajelor, precum și asupra problemelor de identitate și autocunoaștere.

„The Animal” promite o călătorie cinematografică palpitantă într-o lume a intrigilor și conflictelor care va lăsa publicul cu gânduri și emoții profunde. Urmărește film indian Animal online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Animal (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1