Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dashing Through the Snow (2023) dublat
HD

Dashing Through the Snow (2023) dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
02.12.2023, 21:09
242
0
Întâlnim un asistent social pe nume Eddie care urăște Crăciunul din toată inima. Și totul pentru că în copilărie, un hoț îmbrăcat în Moș Crăciun s-a strecurat în casa familiei sale. Eddie mai are o fiică mică pe nume Charlotte, care locuiește cu fosta lui soție. Într-o zi, băieții întâlnesc un bărbat ciudat îmbrăcat în Moș Crăciun. Străinul începe să pretindă că este un adevărat vrăjitor care foarte curând va începe să ofere cadouri copiilor din toată lumea. Dându-și seama că acest bărbat este clar ieșit din minți, Eddie decide să-l ducă la o clinică locală.
Curând devine clar că străinul este vânat de oameni înarmați. Așa că personajul principal și fiica lui devin participanți la o urmărire nebună care amenință să strice întreaga sărbătoare de Crăciun. Cu cine i-a adus soarta împreună? Și cum se va arăta situația când „psiho-ul” va începe cu adevărat să facă minuni?

HD Magie de Crăciun Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)