Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Atacurile cu antrax (2022)
HD

Atacurile cu antrax (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
09.09.2022, 16:32
426
0
Bărbatul pe care îl urmăreau era unul dintre ei. În toamna lui 2022, Netflix va prezenta documentarul Anthrax: Death in an Envelope, de la regizorul Dan Krauss, care a încercat să investigheze ce s-a întâmplat cu adevărat. Mulți își amintesc că la doar o săptămână după atacurile din 11 septembrie, scrisori care conțineau spori mortali de antrax au fost trimise la birourile democraților din Washington, DC și la birourile media din New York.

Această teribilă armă biologică a provocat încă o dată panică în SUA chiar într-un moment în care toată lumea era deja profund afectată de atacul asupra World Trade Center. Acest film examinează atacurile cu antrax presupuse comise de oamenii de știință de la laboratoarele de biosecuritate ale guvernului din Fort Detrick. Cinci americani au fost uciși și cel puțin 17 s-au îmbolnăvit într-unul dintre cele mai grave atacuri biologice din istoria SUA.

Situată în America și nu numai, această poveste incredibilă științifico-fantastică despre otravă mortală, obsesie și paranoia este spusă pe fundalul Războiului împotriva terorii. Folosind o combinație de interviuri și reconstrucții de scenarii bazate pe e-mailuri și note de teren ale FBI, filmul spune, de asemenea, povești șocante și sfâșietoare de la anchetatori, supraviețuitori și familiile celor infectați.

HD The Anthrax Attacks Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar