Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Rumble Through the Dark (2023)
HDCAM

Rumble Through the Dark (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Mister, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Bella Thorne, Richie Coster, Aaron Eckhart, Tim Tanner, Marianne Jean-Baptiste, Virginia Newcombe, Liz Fenning, Joe Hursley, Richie Montgomery, Beau Hart
  • Regie: Graham Phillips, Parker Phillips
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
08.11.2023, 11:37
283
0
Luptătorul profesionist Jack a trebuit să renunțe mult timp la sport. Nu a intrat în ringul de box de mulți ani. Odată ce un bărbat avea atât faimă, cât și bani. Și acum fostul sportiv este împotmolit în datorii uriașe. Și-a risipit toate economiile la cazinou. Dependența a dus la faptul că jucătorul datora o sumă mare oamenilor influenți și violenți. Odată ajuns în partea de jos și cufundat într-o depresie prelungită, eroul își dă seama că va trebui să se bazeze doar pe el însuși. Nu și-a făcut prieteni sau familie adevărați.
Filmul Rumble through the darkness Urmărește online GRATUIT în limba rusă. În plus, află că mama sa adoptivă în vârstă este bolnavă și are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă. El nu va lăsa singura persoană apropiată de el în necazuri și va încerca să ajute. Nefericita femeie și-a cheltuit toate economiile pe un tratament scump, iar acum nu are nimic de plătit împrumutul pentru casă. Creditorii amenință să-i ia locuința. Odată ajuns într-o situație disperată, fiul va trebui să fie de acord să participe la lupte închise fără reguli și să-și amintească abilitățile de luptă.

HD Rumble Through the Dark (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1