Rebel Moon (2023)
Trailer

Rebel Moon (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
05.02.2023, 13:04
3392
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Intriga filmului are loc într-un viitor îndepărtat. O tânără pe nume Cora trebuie să schimbe cursul istoriei cu eforturile ei. Într-o galaxie în care există un milion de planete și nu mai puțin civilizații, există o planetă îndepărtată, situată chiar la margine, locuită de câteva popoare. Planeta este bogată în diverse fosile și resurse. Dar din moment ce este prea departe, iar dimensiunea ei nu este mare, nimănui nu i-a păsat de ea. Cu excepția unui răufăcător - Balisarius. Acest tânăr general, care dorea să se impună în ochii comandamentului său, a decis să înrobească această planetă. Și a început lupta dintre bine și rău.

O mică colonie pașnică de la marginea îndepărtată a Galaxiei... O viață calmă, pașnică - asta ar fi trebuit să aștepte locuitorii acestei planete până la sfârșitul zilelor. Dar soarta este nedreaptă pentru ei - tiranul spațial Balisarius invadează mica lor lume, mai mult de o planetă s-a supus forțelor sale puternice. Întreaga colonie este nevoită să se supună tiranului pentru ca întreaga lor lume - case, orașe, familii - să nu fie complet distrusă. Dar nici ei nu intenționează să rămână sclavi. Dorința de a deveni din nou liber depășește sentimentul de frică, iar singura cale de ieșire este așteptarea locuitorilor - o revoltă și apoi un război. Dar totul nu este atât de simplu - pentru ei acesta este un lucru absolut neobișnuit și înfricoșător, așa că s-a luat o decizie logică în această situație - de a găsi aliați.

Dar trimiterea unei delegații mari cu cei care înțeleg de fapt astfel de probleme nu este o opțiune, este prea vizibilă și, în plus, nu există timp. Atunci cea care decide soarta coloniei devine o fată tânără fără abilități speciale. Ea are o călătorie lungă către planetele vecine pentru a găsi oameni care să-i ajute în lupta împotriva tiranului, ceea ce nu este atât de ușor. Și fata însăși nu este obișnuită - trecutul ei ascunde secrete misterioase despre care nimeni nu știe. Abilitățile ei din trecut îi vor ajuta în afacerea ei? Sau, dimpotrivă, vor transforma ei planeta cândva pașnică într-o câmpie uriașă, pustie, unde nu a mai rămas nimic în viață?

HD Rebel Moon (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)