Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Taramuri Nelegiuite Episodul 4 din 2 Ianuarie 2024
HD

Taramuri Nelegiuite Episodul 4 din 2 Ianuarie 2024 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episodul 4 din 02.01.2024
  • Nume original: Taramuri Nelegiuite Episodul 4 din 2.01.2024
  • Gen: Seriale
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia
0 Voturi
03.01.2024, 21:31
176
0
Pe această pagină puteți vizualiza Lawless Lands de pe site-ul oficial, fără înregistrare. Serialul turcesc Taramuri Nelegiuite Episodul 3 online în romană, sezonul 1 este disponibil la noi în calitate bună HD 720. Nu uitați, atunci când vizionați cu noi puteți selecta subtitrări, precum și orice format de traducere prin făcând clic pe fila corespunzătoare din player.

Complotul începe să se desfășoare în estul Turciei kurde. Populația locală trăiește conform legilor vechi, conform tradițiilor Sharia, onorându-și strămoșii. Legile turcești nu funcționează și nici poliția și nici administrația nu au nicio putere aici. Aceste regiuni sunt aspre, înfometate, populația trebuie să supraviețuiască în mod constant și să sufere adesea. Oamenii obișnuiți pur și simplu nu au nicio șansă să schimbe ceva sau să iasă din sărăcia veșnică. Deznădejdea completă continuă până când apare Davut și provoacă acest sistem dens medieval, vechi de secole. Aici începe povestea.

Personajul principal, în timp ce se luptă cu sistemul, întâlnește o fată tânără foarte frumoasă și bună, Gulfem, care și-a câștigat inima. Dar după noroc, se dovedește că fata este fiica proprietarului minei de cărbune, un bărbat foarte influent care este conducătorul din umbră al acestei regiuni. Tinerii s-au îndrăgostit unul de celălalt, dar Davut este un miner obișnuit, iar tatăl fetei va face totul pentru a-l împiedica să ajungă la fiica lui. Dar, așa cum se întâmplă adesea în cazul tinerilor, aceasta nu este o piedică și vor face tot posibilul și imposibilul să fie împreună.

HD Taramuri Nelegiuite Episodul 4 din 2.01.2024 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar