Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ultima scrisoare de dragoste (2021)
HD

Ultima scrisoare de dragoste (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
16.01.2024, 02:55
101
0
Ellie este o jurnalistă hotărâtă care caută materiale noi. Din întâmplare, o scrisoare scrisă încă din anii şaizeci ai secolului trecut îi cade în mâini. Așa că devine un martor accidental la o relație secretă dintre un tânăr și căsătorită cu Jennifer Sterling. Soțul ei era un bărbat foarte bogat și încă tânăr, care, datorită angajării constante, a încetat să o mai vadă ca pe o femeie. Desigur, acest lucru a avut un impact negativ asupra lui Jennifer însăși, dar totul s-a schimbat după întâlnirea ei întâmplătoare cu un tânăr. Între ei s-a aprins o pasiune incontrolabilă, care a devenit începutul unei romanțe în vârtej. În scrisoare, iubitul îi cere să-și părăsească soțul, asigurând-o de iubirea lui nemărginită. Dar cum s-a terminat această poveste? Este exact ceea ce Ellie va afla, în ciuda faptului că a trecut mult timp...
Urmărește filmul online „Ultima scrisoare de la iubitul tău - The Last Letter from Your Lover ” la calitate HD bună pe site-ul nostru, gratuit și fără înregistrare.

HD The Last Letter from Your Lover (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar