Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
True Spirit (2023)
HD

True Spirit (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, Filme SUA, Aventuri, Filme 2023
  • Actori: Alyla Browne, Tegan Croft, Cliff Curtis, Josh Lawson, Anna Paquin, Bridget Webb, Vivien Turner, Stacy Clausen, Freya Callaghan, Chris Hiller
  • Regie: Sarah Spillane
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Australia
0 Voturi
23.07.2023, 19:54
153
0
Nu e de mirare că adulții și oamenii calificați spun că trebuie să poți visa. Visele unei persoane se împlinesc întotdeauna într-un fel sau altul, principalul lucru este să nu încetezi să crezi că într-o zi chiar și un basm se poate împlini. Personajul principal al poveștii este o adolescentă australiană obișnuită pe nume Jessica. Ea a fost întotdeauna fascinată de valurile mării, doar iubește marea și tot ce are legătură cu ea. Personajul principal a decis să meargă într-o călătorie în jurul lumii. Mulți vor spune că visarea de a înconjura lumea la vârsta ei fără oprire este o nebunie.
Da, personajul principal chiar nu are prea multă experiență, dar are un vis, precum și câțiva prieteni care cred în ea, pentru că potențialul fetei este wow! Pregătirea pentru o călătorie este aproape la fel de dificilă ca și pentru o călătorie în jurul lumii, trebuie să pregătiți totul atât de detaliat încât țânțarul să nu vă muște nasul. El va călători singur în lume, totul va merge bine? Jessica crede în ea însăși, dar cel mai important, fata crede în puterea Spiritului și a viselor ei.

HD True Spirit (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar