Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Ginny și Georgia (2021) Sezonul 1, 2
HD

Serial Ginny și Georgia (2021) Sezonul 1, 2 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1, 2 - Toate Episoade
  • Nume original: Serial TV Ginny & Georgia (2021)
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, Filme 2021, Filme SUA, Seriale, Comedie
  • Actori: Catalina Aguilar Mastretta, Renuka Jeyapalan, Sudz Sutherland
  • Regie: Brianne Howey, Antonia Gentry
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
09.03.2024, 12:23
57
0
Georgia, o femeie de vârstă mijlocie, a avut primul copil la cincisprezece ani, iar acum, la treizeci, are doi copii: fiica ei cea mare, Ginny, și fiul ei cel mic, Austin. Femeia a întâmpinat multe dificultăți în copilărie și repetă în mod constant descendenților ei regula potrivit căreia cineva trebuie să fie întotdeauna capabil să se ridice pentru sine. Însăși eroina din serialul „Ginny și Georgia” a trebuit să învețe acest principiu la o vârstă destul de fragedă și și-a amintit foarte bine de el. Femeia și-a numit copiii după stările în care s-au născut. Recent, o domnișoară a fost nevoită să-și îngroape următorul soț, care a murit într-un accident de mașină, după care decide să-și schimbe locul de reședință, care a devenit deja tradițional pentru ea. Imediat după sosirea în noul oraș, eroina observă în vitrină o fotografie a primarului local, care se dovedește a fi un tânăr atrăgător și decide să-l cunoască. În acest scop, Georgia se așează la ora prânzului într-o cafenea situată vizavi de administrația locală și se asigură că următorul obiect al pasiunii ei îi acordă mai întâi atenție, apoi plătește și pentru ea.

Pentru descendenții eroinei înșiși, lucrurile se desfășoară complet diferit la noua școală. În timp ce fata, care se deosebește de mama ei prin rara ei prudență, își găsește imediat o iubită, băiatul a început să aibă probleme cu colegii de clasă încă din prima zi. Urmărește Ginny și Georgia sezonul 1-2, din anul 2021 la calitate bună, toate sezoanele, toate episoadele la rând în HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit. Vizualizarea în limba romană și în limba originală cu subtitrare este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Serial TV Ginny & Georgia (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul. Toate episoadele sunt disponibile în player; pentru a selecta sezonul și episodul dorit, în colțul din stânga sus, faceți clic pe cele trei bare. Pentru a selecta subtitrări în română în colțul din dreapta jos, dați clic pe CC și selectați limba dorită

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)