Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Baby Bandito (2024)
HD

Serial Baby Bandito (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
  • Nume original: Serial Baby Bandito (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, Acţiune, Seriale, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Polina Urrutia, Marcelo Alonso, Amparo Noguera, Mariana Loyola, Ricardo Fernandez, Francisca Imboden, Mario Horton, Mauricio Pesutic, Nicholas Contreras, Francisca Armstrong Chile
  • Regie: Julio Jorquera Erriagada, Fernando Guzzoni, Maria José San MartinChile
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Chile
0 Voturi
01.02.2024, 20:54
159
0
„Baby Bandito” spune povestea captivantă a lui Kevin, un băiat a cărui viață ar fi putut fi construită pe patinaj, dar o întâlnire cu o dragoste neașteptată îl pune pe un drum pe care nu și-ar fi putut imagina niciodată. În centrul atenției sale se află Genesis, o femeie a cărei prezență îl obligă să-și reevalueze toate prioritățile și scopurile. Când Kevin decide să câștige inima lui Genesis, își dă seama că va trebui să facă eforturi extreme pentru a face acest lucru. Intră în lumea crimei, alăturându-se grupului Măcelarilor, despre care a auzit doar în cele mai teribile zvonuri. Cu toate acestea, dorința lui de a câștiga dragostea îl obligă să ignore riscurile și să se cufunde într-o călătorie periculoasă plină de intrigi și trădare.

Pe măsură ce devine implicat în planurile criminale ale Măcelarilor și în planurile sale ambițioase de a se îmbogăți, Kevin descoperă rapid că propriile ambiții îl pun în pericol. Devenind cel mai căutat infractor din țară, trebuie să se ascundă de lege și să-și urmeze scopurile, chiar dacă asta înseamnă să piardă tot ce a deținut vreodată. Dar când soarta îl aduce la Roma, își dă seama că a sosit momentul să se ocupe de trecutul său și să restabilească ordinea în relația lui cu Geneza. Confruntat cu consecințele acțiunilor sale, Kevin trebuie să decidă ce este dispus să facă pentru a-și găsi locul în această lume și a fi alături de cel pe care îl iubește. Urmărește serialul Baby Bandito online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Serial Baby Bandito (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01S01E02


S01E03


S01E04


S01E05


S01E06


S01E07


S01E08
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1