Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sânge și aur (2023)
HD

Sânge și aur (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Blood & Gold (2023)
  • Gen: Netflix, Dramă, Război, Acţiune, Filme Germania, Filme 2023
  • Actori: Robert Maaser, Alexandru Scheer, Marie Hake, Roy McCreary, Nelia Kiper, Stefan Grosman, Simson Bubble, Florian Schmidtke, Yuri Zenft
  • Regie: Peter Torvart
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Germania
0 Voturi
29.05.2023, 21:12
125
0
"Blood and Gold" este un film dramatic militar interesant care se desfășoară în ultimele zile ale celui de-al doilea război mondial. Personajul principal este un dezertor German, care iese din disperare și din dorința de a se întoarce acasă la familia sa. Dar planurile sale sunt distruse când se trezește implicat într-o bătălie periculoasă cu trupele SS.

Filmul filmului urmărește acest dezertor, a cărui soartă îl confruntă cu încercări de neconceput. Urmărirea lui începe când ofițerii SS află că știe despre existența unui depozit de aur. În timpul călătoriei sale acasă, eroul trebuie să depășească multe obstacole și să supraviețuiască situațiilor periculoase, inclusiv bătălii cu dușmani și bătălii interne cu el însuși.

"Sângele și aurul" aduce tensiune și intrigi, cufundând privitorul în haosul și frica care însoțesc ultimele zile ale războiului. Filmul explorează tema alegerilor morale, supraviețuirea și puterea umană atunci când viața și libertatea sunt în joc. El oferă reflecții profunde asupra valorii vieții umane, a moralității în condiții extreme și a impactului psihologic al războiului asupra diferitelor persoane.

Regizorul filmului transmite cu măiestrie atmosfera de groază și tensiune, recreând scene vizuale uimitoare de bătălii și acțiune. De asemenea, distribuția nu lasă pe nimeni indiferent, iar performanțele remarcabile ale actorilor ajută la simțirea profunzimii emoționale și a complexității personajelor.

"Blood and Gold" este un film care te face să te gândești la ce sacrificii aduce războiul și cum schimbă oamenii. Oferă nu numai o poveste interesantă despre căutarea aurului, ci și experiențe emoționale profunde care îi vor lăsa pe spectatori atenți și încântați.

HD Blood & Gold (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1