Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
O nouă poveste de Crăciun (2019)
HD

O nouă poveste de Crăciun (2019) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
16.01.2024, 04:06
58
0
Personajul principal, pe nume Kate, nu a crezut de mult în miracole. Viața de zi cu zi prozaică a unei domnișoare de la o vârstă fragedă a început să semene cu o rutină, în care trebuie doar să te gândești cum să-ți câștigi existența și să treci printr-o altă zi neremarcabilă. O londoneză, cufundată în datorii, trebuie să arunce o privire la clienții fericiți ai magazinului în care lucrează ca o vânzătoare obișnuită. Zâmbetele vizitatorilor, împovărate de griji dinainte de vacanță, par săracului ceva îndepărtat. În mintea ei, păreau extratereștri și erau absolut departe de viața ei plictisitoare, în care fericirea personală nu dorea să rămână împreună.
Dar, nici nu-și poate imagina din ce motiv, este mai iritată ca niciodată de sunetul de clopote, ghirlande strălucitoare și râsul vesel. Fata întristată este observată brusc de un tip foarte fermecător. I-a spus străinului câteva complimente și a invitat-o ​​la o întâlnire. Uimită de actul brusc și necrezând în propria ei fericire, angajata de la supermarket, în loc să-și încredințeze inima domnului ei, devine precaută. Greșelile și despărțirile anterioare încep să-i amintească de inutilitatea existenței. Dacă eroina nefericită va putea să aibă încredere și să discearnă în cele din urmă într-un ales nobil în admiratorul ei, sau dacă va distruge darul sorții printr-un act infidel, este la latitudinea ei să decidă.

HD Last Christmas (2019) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)