Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dorință irlandeză (2024)
HD

Dorință irlandeză (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Irish Wish
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Fantastic, Romantic, Filme SUA, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Lindsay Lohan, Alexander Vlahos, Jane Seymour, Ayesha Curry, Elizabeth Tan, Jacinta Mulcahy, Edward Speleers, Dawn Bradfield, Maurice Byrne, James Rottger, Aidan Jordan
  • Regie: Janine Damian
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Irlanda, SUA
0 Voturi
15.03.2024, 13:05
90
0
Domnișoara de onoare Maddie (Lindsay Lohan) merge la nunta celei mai bune prietene a ei și a tipului de care este îndrăgostită de mult timp. În ciuda sentimentelor ei, personajul principal nu vrea să strice cea mai importantă zi a prietenei sale și pleacă în Irlanda, unde va avea loc sărbătoarea. Cu o zi înainte de nuntă, Mandy își pune o dorință - să găsească dragostea și să participe la ceremonie ca mireasă data viitoare. Dorința fetei se împlinește, iar dimineața se trezește mireasă, doar că nu este logodită cu cea cu care și-a dorit să se căsătorească. Cu toate acestea, acest eveniment ciudat ne ajută să înțelegem că în tot acest timp sufletul ei pereche a fost de fapt mereu acolo.

HD Irish Wish Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)