Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Heart of Stone (2023)
HD

Heart of Stone (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
15.08.2023, 20:01
273
0
Plotul se concentrează pe o fată fermecătoare pe nume Rachel Stone, care lucrează ca agent special sub acoperire de mulți ani. După ce a început să slujească în Agenția Centrală de informații, femeia nici nu și-a putut imagina cu ce dificultăți se va confrunta într-o poziție atât de dificilă. De data aceasta, frumusețea va trebui, riscându-și propria viață, să apere interesele țării sale natale, a cărei securitate este invadată de detractori cu minte negativă. Cu toate acestea, tânăra doamnă nu este obișnuită să renunțe, merge cu încredere înainte, depășind orice dificultăți pe drum.
În ciuda experienței sale scurte de muncă, fata a reușit deja să se dovedească a fi un adevărat profesionist în domeniul ei. Eroina reușește să urce cu ușurință pe scara carierei, uitând în același timp de propria viață personală. Relațiile cu sexul opus sunt pur și simplu incompatibile cu o slujbă atât de periculoasă și dificilă. Fata este, de asemenea, forțată să se distanțeze de propria familie și prieteni, deoarece lucrează sub acoperire și nimeni nu ar trebui să știe informații personale despre angajat. Cu toate acestea, un tânăr drăguț care dă semne de atenție lui Rachel este capabil să topească inima unei frumuseți.

HD Heart of Stone (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar