Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Enola Holmes (2020)
HD

Enola Holmes (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
16.01.2024, 04:47
103
0
Într-o zi, personajul principal Enola Holmes, sora mai mică a celebrului detectiv Sherlock Holmes, se trezește dimineața devreme și își dă seama că casa este goală. Alergând în camera mamei sale, își dă seama că a fugit fără să lase un bilet și, nedumerită, își împachetează o valiză cu lucrurile ei, în speranța că va primi ajutor de la fratele ei.
Însă, marele detectiv, văzându-și sora și aflând despre dificultățile cu care s-a repezit în oraș, o asigură că totul este în regulă cu mama ei și, cel mai probabil, este acum la o întâlnire prelungită. Însă domnișoara află în curând detalii despre tânărul lord misterios și o fac pe fată să creadă că el este implicat în această poveste.

1884 Având doi băieți mari, soții Holmes erau încântați să aibă o fată. Când soțul ei a murit, iar fiii ei și-au părăsit cuibul natal și au uitat drumul către el, Eudoria s-a dedicat fiicei ei. Femeia a făcut totul pentru a crește nu ca o doamnă a societății, ci ca o persoană independentă, inteligentă, care a știut să se ridice pentru ea însăși. Și ea a reușit. Au devenit prieteni. În același timp, mama nu i-a permis adolescentului să-și invadeze viața personală, care era învăluită în secret. Fata a recitit întreaga bibliotecă de acasă, absorbind cunoștințe de literatură, filozofie, istorie și științe naturale. Pregătirea fizică a dat roade: capacitatea de a lua o lovitură, de a îngrădi bine, de a trage un arc cu precizie, de a câștiga la șah. Activitățile ei preferate au fost: observarea cerului înstelat cu ajutorul unui telescop, experimente în sere și apicultura. Tinerețea fericită s-a încheiat pe neașteptate. La împlinirea a 17 ani a Enolei, părintele, după ce i-a făcut un cadou bucătarului, a dispărut fără urmă, iar celebrii frați au apărut la Ferendel Hall. Dacă lui Sherlock îi plăcea sălbaticul prost manier și inteligent, atunci Mycroft era îngrozit de nedescris. Primul gardian a avut două probleme: să-și plaseze sora la internatul domnișoarei Harrison pentru reeducare și să găsească un fugar.

HD Enola Holmes (2020) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar