Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Așa-i amorul (2022)
HD

Așa-i amorul (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: That’s Amor
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, Filme 2022, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Riley Dandy, Issac Rossi, Nancy Lenehan, Daniel Edward Mora, Brian Craig, Kimberly Drummond, Arlene Tur, Christina Moore, Rose Portillo, Suleka Matthew, John Ducey, Gregory Zarian
  • Regie: Sean Paul Piccinino
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
29.01.2024, 21:32
50
0
„Așa-i amorul - That’s Amor (2022)” este o poveste despre doi oameni care se găsesc în cel mai inoportun moment din viața lor. Alex este un om de afaceri de succes, care este mereu ocupat cu munca lui și nu crede în dragoste. Cu toate acestea, la o petrecere o întâlnește pe Emma, ​​o tânără care tocmai a sosit în oraș și își caută de lucru. Conversațiile cu Emma îl fac pe Alex să se gândească la viața lui și să-și reconsidere prioritățile. Câteva zile mai târziu, Alex o întâlnește din greșeală pe Emma pe stradă și se oferă să o ajute să-și găsească un loc de muncă. Încep să petreacă timp împreună și își dau seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Dar relația lor este complicată din cauza diferențelor de vârstă și statut social. Când Alex primește o ofertă de muncă în străinătate, își dă seama că trebuie să aleagă între carieră și dragoste. Și Emma trebuie să decidă dacă ar trebui să-l urmeze pe Alex sau să rămână și să-și construiască cariera într-un oraș nou. În filmul „Could This Be Love?” Atinge teme de carieră, dragoste și autodeterminare și arată că adevărata fericire poate fi acolo chiar dacă nu o cauți.

HD That’s Amor Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1