Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Stranger in the Woods (2024)
HD

Stranger in the Woods (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Holly Kenney, Brendyn Brown, Paris Nicole, Radek Antczak, Teddy Spencer, Devon Stewart
  • Regie: Adam Newacheck
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
1 Vot.
25.02.2024, 21:00
167
0
Olivia, după o perioadă dificilă asociată cu pierderea logodnicului ei și o tentativă de sinucidere, decide să plece în vacanță la țară în compania prietenilor apropiați. Toți cei din jur sunt convinși că aerul proaspăt și o schimbare a mediului o vor ajuta să-și revină și să-și revină în fire. Cu toate acestea, în ciuda condițiilor favorabile care favorizează de obicei liniștea și relaxarea, Olivia începe să se simtă anxioasă. Cu fiecare foșnet nou în frunze, cu fiecare pâlpâire în întunericul pădurii, anxietatea ei nu face decât să se intensifice. Pădurea, care trebuia să fie un loc de odihnă, i se pare acum mohorâtă și ostilă. Ea nu poate scutura sentimentul că ceva sinistru pândește în pădurea din jurul lor, ceva care este gata să iasă la iveală în orice moment.

În plus, prezența fratelui vitreg al unuia dintre prietenii ei care stă în apropiere adaugă noi complicații. Comportamentul lui și vederile ciudate o fac pe Olivia să se simtă inconfortabilă și nesigură. Ea începe să se întrebe ce s-ar putea ascunde în spatele comportamentului lui misterios, iar frica începe să o apuce cu o vigoare reînnoită. Astfel, vacanța, care trebuia să o ajute să uite de problemele ei și să se bucure de natură, se transformă într-o sursă de noi griji și pericole. Olivia se trezește prinsă de propriile temeri și nesiguranțe, iar acum trebuie să găsească o modalitate de a depăși toate obstacolele pentru a-și găsi liniștea interioară și a se putea bucura de ceea ce îi oferă natura, în ciuda tuturor dificultăților. Urmărește filmul Stranger in the Woods online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Stranger in the Woods (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)