Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Our Kind of Traitor (2016)
HD

Our Kind of Traitor (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme englezesti
  • Actori: Ewan McGregor, Naomie Harris, Stellan Skarsgård, Damian Lewis, Alicia von Rittberg, Mark Gatiss, Mark Stanley, Jeremy Northam, Grigori Dobrygin, Marek Oravec
  • Regie: Susanna White
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
05.02.2024, 00:37
48
0
Tânărul lector de la Universitatea Oxford Perry Makepeace și iubita lui Gail Perkins pornesc într-o călătorie romantică în insula paradisială Antigua. Acolo, în timpul unui joc de tenis, îl întâlnesc pe milionarul rus Dmitry, care, după cum s-a dovedit mai târziu, deține jumătate din insulă, care organizează un banchet festiv de lux cu ocazia întâlnirii. Perry află că un oligarh bogat este implicat în fraude financiare pe scară largă care implică spălarea banilor, motiv pentru care și-a făcut mulți dușmani. Dmitri, realizând pericolul situației actuale, îi cere tânărului să contacteze agenții legendarului serviciu de informații MI6 și să le spună că în schimbul patronajului este gata să împărtășească informații valoroase. După ce a fost de acord, Perry devine un participant la o operațiune genială a informațiilor britanice, care, la prima vedere, este interesată de propunere și nu se opune deloc să ia sub aripa sa o persoană atât de valoroasă.

HD Our Kind of Traitor (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1