Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Escapist (2008)
HD

Escapist (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller
  • Actori: Brian Cox, Damian Lewis, Joseph Fiennes, Seu Jorge, Liam Cunningham, Dominic Cooper, Stephen Mackintosh, Ned Dennehy, Vinnie McCabe, Jack Walsh și alții
  • Regie: Rupert Wyatt
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Irlanda
0 Voturi
11.04.2024, 11:18
27
0
Orice infractor trebuie pedepsit. Frank Perry, care a ajuns la închisoare pentru crimele sale, este de acord cu această afirmație. Fiecare crimă are prețul ei, dar o condamnare pe viață pentru protagonistul thrillerului „Prison Break” este prea mult de plătit pentru acțiunea sa. Deținutul este bântuit și de faptul că are acasă o fiică bolnavă, care ar putea muri fără ajutorul lui. Așa îi vine lui Frank ideea de a scăpa. După multă gândire, ajunge la concluzia că nu poate reuși singur într-o astfel de aventură, pentru că la fiecare pas riscă să fie prins. Atunci Perry decide să apeleze la colegii săi deținuți. După câteva ezitări, sunt de acord. Conflictele și omisiunile apar constant între partenerii nou făcuți, dar unul fără celălalt nu vor putea ieși. Este greu să ai încredere într-un străin, dar un scop comun îi ține pe bărbați împreună și îi ajută să avanseze.

HD Escapist (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)