Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
2:22 film (2017)
HD

2:22 film (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: 2:22 - Hora Fatídica
  • Gen: Thriller, Filme 2017, Filme SUA
  • Actori: Michiel Houseman, Teresa Palmer, Remy High, Maeve Dermody, Sam Reid, Simone Cassel, John Waters, Kerry Armstrong, Richard Davies, Jessica Clarke
  • Regie: Paul Curry
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Australia
0 Voturi
04.01.2024, 22:37
89
0
Dylan a dedicat mulți ani muncii sale pentru una dintre companiile aeriene, dobândind în același timp o experiență excelentă, precum și abilități incredibile în zborul aeronavelor. Sarcina lui era să indice traiectoria corectă pentru avioane și să împiedice ciocnirea lor pe cer. Într-o zi, vine la muncă, se așează la consola lui de lucru și începe să facă tot ce face de obicei. Doar că de data aceasta s-a făcut o greșeală undeva și două avioane de pe cer nu s-au putut separa. Mulți membri ai echipajului mor, iar Dylan nu înțelege cum s-ar putea întâmpla asta. Dar poliția nu s-a obosit să cerceteze asta - pur și simplu l-au acuzat de tot și l-au luat în arest.

Și abia după ceva timp, cauza reală a prăbușirii devine clară, deoarece piloții nu au putut controla comenzile din cauza unui fulger care s-a arătat apoi pe cer. Acum toată lumea l-a scutit pe Dylan de acuzații, iar el a putut să se întoarcă la locul de muncă. Dar acum toate gândurile lui sunt despre acel focar. Curând, întâlnește o fată, Sarah, care i-a spus o poveste fascinantă. Se pare că avioanele s-au ciocnit nu întâmplător și în fiecare an, în această zi, se întâmplă ceva neobișnuit, pentru că anterior a fost comisă o crimă secretă, despre care toată lumea încă tace.

HD 2:22 - Hora Fatídica Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)