Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
1945 film  (2017)
HD

1945 film (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2017
  • Actori: Peter Rudolf, Bence Tasznady, Tamás Szabó, Dora Starenki, Agi Szirtes, Jozsef Szarvas, Eszter Nagy-Kalosi, Iván Angelus, Marcell Nagy, István Znamenak
  • Regie: Ferenc Török
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Ungaria
0 Voturi
04.01.2024, 22:03
70
0
Filmele de război și postbelice sunt o parte separată a cinematografiei mondiale. Prin urmare, filmul „1945” merită vizionat pentru toți fanii acestei direcții emoționale sau dramatice.
12 august 1945 ar fi trebuit să fie o zi bună pentru un mic sat din Ungaria. În primul rând, s-a încheiat sângerosul al doilea război mondial, la care această țară, totuși, a luat parte ca unul dintre aliații importanți strategici ai lui Hitler. Și în al doilea rând, astăzi, o tânără locuitoare a acestui sat, care nu a așteptat niciodată ca fostul ei mire să se întoarcă de pe câmpul de luptă, ar trebui să se căsătorească. Așa că s-a îndrăgostit din toată inima de un alt tip și a încercat să uite de propria ei pasiune sinceră și de păcatele familiei ei. Dar unele fapte rele și crime nu pot fi scăpate, iar acest lucru este valabil mai ales pentru păcatele din timpul războiului. Și când doi străini îmbrăcați complet în negru apar la o mică gară situată pe teritoriul unui sat, la început acest lucru nu va provoca suspiciuni vagi și chin în rândul locuitorilor locali. Dar apoi se dovedește că oaspeții neinvitați au venit cu un motiv, iar scopul lor principal este de a demasca criminalii cruzi locali care și-au imaginat că sunt regi în ultimii ani.

HD 1945 film (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1
Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)