Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Code 8: Renegații (2019)
HD

Code 8: Renegații (2019) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Code 8 (2019)
  • Gen: SF, Filme 2019, Filme SUA
  • Actori: Stephen Amell, Robbie Amell, Kari Matchett, Laysla De Oliveira, Greg Bryk, Song Kang, Peter Outerbridge
  • Regie: Jeff Chan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
0 Voturi
31.01.2024, 00:22
26
0
4% din populație s-a dovedit a avea abilități supraomenești. Cu zeci de ani în urmă, Lincoln City a devenit faimos pentru că a adunat acești oameni și a făcut din ei baza dezvoltării. Supraoamenii sunt forța de muncă care a construit orașul și a alimentat industria. Astăzi, marea majoritate trăiește sub pragul sărăciei, fiind înlocuiți de roboți capabili să îndeplinească aceleași sarcini cu supunere absolută. Infractorii supraoameni sunt desemnați de poliție drept Cod 8.
Connor este un muncitor în construcții cu capacitatea de a manipula electricitatea. El nu folosește darul în încercarea de a se încadra mai bine într-o societate care se teme și disprețuiește astfel de oameni. Bărbatul abia dacă câștigă suficient pentru a supraviețui, dar mult mai puțin decât este necesar pentru a-și vindeca mama grav bolnavă. Atunci tipul primește un loc de muncă temporar. Disperat, Connor acceptă o ofertă de la un grup de criminali care au nevoie de cineva cu abilitățile pentru a efectua un jaf. După un prim loc de muncă de succes, Garrett decide să-l recruteze pe Connor ca membru permanent al echipei. Acum se află sub comanda celui mai mare traficant de droguri. Oferta se dovedește a fi mai profitabilă decât se aștepta, dar și mult mai periculoasă.

HD Code 8 (2019) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1