Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Which Brings Me to You (2024)
HD eng

Which Brings Me to You (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Romantic, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Lucy Hale, Genevieve Angelson, Nat Wolff, John Gallagher Jr., Britney Oldford, Alexander Hodge, Ward Horton, Marcelin Hugo, Laura Kai Chen, Avery Cole
  • Regie: Peter Hutchings
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
04.02.2024, 19:31
145
0
La o nuntă plină de bucurie și emoție festivă, soarta aduce împreună doi oameni - Jane, o tânără jurnalistă, și Will, un fotograf talentat. Întâlnirea lor pare întâmplătoare, dar se dovedește că soarta are propriile planuri. În mijlocul forfotei și zgomotului sărbătorii, Jane și Will se trezesc accidental în dressing, unde între ei ia naștere ceva mai profund decât o conversație obișnuită. Anii lungi de tinerețe și-au pus amprenta asupra amândurora. Dar s-ar părea că au trăit deja multe și nu sunt pregătiți pentru o nouă relație. Cu toate acestea, soarta are propriile planuri. Jane și Will decid să se deschidă unul față de celălalt, împărtășindu-și cele mai adânci secrete și amintiri. În acest proces, își dezvăluie cele mai profunde temeri, speranțe, dezamăgiri și dorințe secrete. Își povestesc unul altuia despre primele experiențe cu sexul, despre povești de dragoste care au lăsat amprenta în inimile lor, despre dezamăgiri și lecții amare pe care au fost nevoiți să le învețe în viață.

În timpul acestei conversații sincere, își dau seama cât de mult s-au schimbat de-a lungul timpului. Ei văd ce semne au lăsat acțiunile lor în viața altor oameni, ce prețuri au plătit pentru greșelile lor și ce lecții au învățat din trecutul lor. Ei descoperă că nu numai că i-au rănit pe alții, dar au și suferit și că fiecare cicatrice de pe sufletul lor face parte din povestea lor. Soarta lui Jane și Will pare să atârnă în balanță. Ei se întreabă: ar trebui să continue să se întâlnească și să-și permită să meargă pe această cale sau este mai bine să se oprească și să lase greșelile din trecut în trecut? Ei se confruntă cu o alegere între iertare și uitare, între luptă și pocăință, iar soarta lor depinde de capacitatea lor de a-și accepta trecutul și de a merge înainte cu o inimă curată și o minte deschisă. Urmărește filmul Which Brings Me to You online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Which Brings Me to You (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1