Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Romance with a Twist (2024)
HD

Romance with a Twist (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Love in the Air
  • Gen: Romantic, Filme 2024
  • Actori: Jocelyn Hudon, Olivier Renaud, Candice Lidstone, Rebecca Applebaum
  • Regie: Andrew C. Erin
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
29.01.2024, 21:12
39
0
arată. Romance With A Twist mi s-a părut ca și cum am revedea o parte din vechiul și le amestecam cu noul. A fost un amestec de o formulă (care funcționează și pe care o iubim) și un amestec de imprevizibilitate. Romance With A Twist a fost un cadou – un cadou care să ne amintească că dragostea este peste tot dacă doar lași garda jos.

Dar a fost și o palmă pe față, pentru că voi fi primul care va spune că sentimentele sunt dușmanul meu, dar acest film mi-a spus să ies din el.

Dragostea este pretutindeni.

Dar în timp ce stau aici și mă plâng de încă un film care îmi amintește să fac un bilanț al lucrurilor din jurul meu, să le permit oamenilor să intre și să trăiesc viața la maxim, nu am dreptul să mă plâng. Terapeutul meu (da, am vorbit cu terapeutul meu despre dragostea mea pentru filmele Hallmark) spune că, uneori, ceea ce ne place să ne uităm la lucruri care ne provoacă sentimentele, ne-am simțit confortabil să ne instalăm și să ne amintim că trebuie să renunțăm.

După cum spunea filmul, „Am lăsat frica să devină șeful meu”.

Frica stăpânește uneori, dar lăsând frica să pună stăpânire ne neagă acel lucru pe care, ei bine, cei mai mulți dintre noi tânjim cel mai mult... o poveste de dragoste.

DESPRE CE ESTE ESTE: Luna (Jocelyn Hudon) este o fostă dansatoare care a lăsat în urmă acel vis pentru o viață temeinică, gestionând afacerea de construcții a familiei ei. Ea pășește într-o oportunitate care îi schimbă viața atunci când își ia o slujbă transformând o sală de sport într-un studio pentru antene. Când își termină treaba, nu poate rezista să încerce mătăsurile, doar pentru a vedea dacă mai are. Ea este transportată înapoi în zilele ei de pe scenă pentru doar o clipă înainte ca Bennett (Oliver Renaud), un aerialist profesionist, să o întrerupă... iar el este destul de enervat să-și găsească contractorul încurcandu-se pe mătase. Studioul este acum pregătit pentru repetițiile pentru festivalul local de arte Hazelton, unde Bennett va interpreta un duet aerian într-un final de oprire a spectacolului. Singura problemă este că partenerul lui a eliberat pe cauțiune în ultimul moment și nu o poate face singur. Cu festivalul la doar câteva săptămâni distanță, Bennett acceptă să se asocieze cu Luna, care este dornică să se dovedească și să se întoarcă pe scenă. Destul de curând, ea se confruntă cu provocarea vieții în timp ce repetă pentru spectacol. Pe măsură ce munca grea a acestui sport dinamic îi învață pe amândoi să-și înfrunte temerile și îi apropie, relația lor se va prăbuși sau vor găsi o modalitate de a atinge noi culmi?

HD Love in the Air Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1