Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
True Justice: Family Ties (2024)
HD

True Justice: Family Ties (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Mister, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: O studentă la drept și prietenii ei și-au propus să demonstreze nevinovăția fratelui ei, dar singura modalitate de a-i șterge numele este găsirea adevăratului ucigaș.
  • Regie: Nikki DeLoach
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.01.2024, 18:44
172
0
Pe lângă DeLoach, menționat mai sus, care va juca rolul profesorului Ambrose în noul film, True Justice: Family Ties îi are în rolurile principale pe Katherine McNamara în rolul Casey, Markian Tarasiuk în rolul Eli și Benjamin Ayers în rolul D.A. Quinn. Filmul se învârte în jurul unei facultăți de drept și a unei crimă.

Descriind noul film, Hallmark a spus: „Casey (McNamara), o studentă la drept, are misiunea de a dovedi că fratele ei Marcus (Sam Ashe Arnold) a fost condamnat pe nedrept pentru uciderea prietenei ei de la facultate. Casey se îndreaptă către colegii ei de clasă Eli (Tarisuk), Sarah (Marisa McIntyre), PJ (Sabrina Saudin) și P.I. prietenul Liam (Alexander Nunez) pentru a ajuta la găsirea ucigașului adevărat.

„Cu un sfat de la profesorul ei (DeLoach), Casey și prietenii ei încep să pună cap la cap, dar cu cât se apropie de descoperirea adevărului, cu atât toți încep să pună la îndoială propria lor siguranță.”

HD True Justice: Family Ties (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar