Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bardejov (2024)
HD

Bardejov (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Istoric, Război, Filme 2024
  • Actori: Emil A. Fish, Danny A. Abeckaser, Adi Tamir, Robert Davi, Kyle Stefanski, Omer Hazan, Dean Miroshnikov, Yigael Sachs, Julian Brass, Darren Weiss
  • Regie: Danny A. Abeckaser
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
23.03.2024, 15:01
98
0
Filmul „Bardejov” este o dramă istorică americană a regizorului Danny A. Abekeyser. În rolurile principale: Robert Davi, Danny A. Abekeyser, Darren Weiss, Dean Miroshnikov, Kyle Stefanski, Omer Hazan, Herzl Toby și alții. Filmul se bazează pe evenimente reale care au avut loc în orașul slovac Bardejov în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Filmul iese în evidență față de alte drame de război pentru că evidențiază aspecte mai puțin cunoscute ale celui de-al Doilea Război Mondial, oferind spectatorilor o abordare unică a temelor curajului și perseverenței în fața adversității. Spune o poveste emoționantă a sfidării, curajului și spiritului uman nestăpânit, plasată pe fundalul Slovaciei din timpul războiului. Intriga se va concentra pe Rafuel Lowy (Robert Davi), un rabin și vinificator. Datorită caracterului său, vom asista la extraordinarul curaj și ingeniozitatea unei societăți unite în lupta împotriva regimului represiv al lui Glinka.

Fațada liniștită a orașului de provincie Bardejov este spulberată, în timp ce locuitorii săi se trezesc implicați într-o luptă îngrozitoare pentru supraviețuire, cu ororile de la Auschwitz în fundal. Filmul descrie cu măiestrie transformarea orașului pașnic într-o fortăreață a rezistenței, demonstrând spiritul de neclintit și rezistența locuitorilor săi. Urmărim oameni obișnuiți, deoarece sunt forțați să facă tot ce este necesar pentru a-și depăși dușmanii, folosind tactici inventive pentru a evita capturarea și a-i proteja pe cei dragi.

Prin portretizarea strategiilor ingenioase și a camaraderiei neclintite ale locuitorilor din Bardejov, filmul aduce un omagiu emoționant spiritului uman de nestăpânit în fața unei tragedii inimaginabile. Urmându-l pe Rafuel Loewy și sătenii săi în călătoria lor periculoasă, ni se prezintă o imagine vie a unei societăți aflate sub asediu, dar plină de o hotărâre neclintită de a rezista ororilor regimului nazist și de a depăși chiar și cele mai mari provocări. Într-o lume sfâșiată de război, legăturile comunității și puterea voinței umane prevalează.

Puteți viziona filmul Bardejov (2024) online gratuit pe site-ul nostru în orice moment al zilei!

HD Bardejov (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)