Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Vampire Next Door (2024)
HD

The Vampire Next Door (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
18.01.2024, 20:23
808
0
Acest film, scris și regizat de Myles Gaia, este uimitor pentru că este o producție de amatori, filmată pe iPhone și lansată ca și film pe YouTube. Îndemânarea care a intrat în el, pentru un film făcut clar cu atât de puțin, nu poate fi subestimată. Dacă nimic altceva, și mai sunt multe, inteligența demonstrată în timp ce filmul lucrează în jurul lipsei sale de buget merită aplauze.

Asta nu înseamnă că este perfect – nu este. Dar este un film distractiv care reușește să facă mai mult decât multe filme distribuite.

Începe cu un lift interpretat din Nosferatu - mai exact cuvintele din Cartea Vampirilor referitoare la sursa vampirismului fiind sămânța lui Belial. Primim apoi o voce off de la Evelyn (Kaylee Thompson), care vorbește despre ce este o viață întreagă și despre vânătoarea ei noaptea (unde victimele ei tind să fie formate din cei fără adăpost sau cu vieți defavorizate). Ea merge pe drum când o mașină oprește și John (Myles Gaia) îi oferă o plimbare. În timp ce conduce, descoperă că locuiesc pe același drum.

Filmul se întoarce apoi în timp până în 1723. Evelyn este o orfană (tatăl ei a murit recent, mama ei a murit în timpul nașterii) care acum locuiește cu mătușa și unchiul ei în Franța. Ea dezvoltă afecțiuni reciproce pentru un tânăr pe nume Jean (Myles Gaia). Apoi îi spune că trebuie să părăsească zona, deși, de fapt, el se sechestrează într-un hambar – presupun că nu prea departe de sat – și, pe măsură ce luna devine plină, se transformă într-un vârcolac. Filmul nu spune cum a fost blestemat, nu este povestea lui, dar m-am întrebat dacă realizatorii de film aveau în minte o legătură cu fiara lui Gevaudan. În acea noapte, Evelyn a părăsit casa să deseneze, iar mătușa și unchiul ei o caută, iar vârcolacul le obține.

Supărată, Evelyn se duce în pădurile unde legendele sugerează că există creaturi cu puteri și, desigur, sunt vampiri. Simțind dorința ei de răzbunare, este transformată - în mod interesant, ei menționează că trebuie să respingă tot ce este bun. La început se înfometează până nu mai suportă și se hrănește de la o fată tânără. În cele din urmă, se confruntă cu fiara care i-a ucis familia și, bineînțeles, când moare, devine Jean. Ea scoate un cadavru din sicriu într-o criptă, ia rochia de mireasă în care a fost îngropat și zace în sicriu – dormind până la începutul secolului al XIX-lea. După care se mută în Lumea Nouă.

Filmul face o treabă excelentă de a arăta trecerea timpului și, la începutul secolului al XX-lea, ea întâlnește un vampir pe nume Josephine (Kayle Workman). Jo o învață, printre altele, engleză și, când ajungem să auzim vârsta lor, este un vampir mai tânăr decât Evelyn. Cu toate acestea, ea are mult mai puțină atenție față de viețile umane decât vampirul mai în vârstă (și cumva mai inocent) și acest lucru îi va aduce în cele din urmă în conflict - un conflict care se va rezolva în decorul principal din 1989 al filmului.

Vampirii sunt destul de tradiționali; ei evită lumina soarelui și un țeapă prin inimă sau tăierea capului va ucide. Vampirul mort va arde. De asemenea, au nevoie de invitație pentru a intra într-o casă și sunt protejați și răniți de cruci. Acest lucru face ca alegerea lui Evelyn de a purta crucea pe care i-a dat-o blugii, deși învelită în material textil, să fie grăitoare. Există, desigur, o temă a reîncarnării care stă la baza poveștii. Ceea ce nu voi face, pentru acest film de vizionat gratuit, este să-i dau un punctaj. Voi spune, totuși, că am văzut mult (și substanțial) mai rău.

HD The Vampire Next Door (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar