Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Seeding (2024)
HD

The Seeding (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
11.03.2024, 13:59
309
0
În timp ce The Seeding este, în esență, o poveste foarte simplă, este atât de întunecată și sinistră în moduri încât nu m-aș putea scutura. Contrar așteptărilor mele, s-a dovedit a fi genul de film care a rămas cu mine mai mult decât mă așteptam. Acesta este întotdeauna un compliment.

Înseamnă că a lovit un nerv și cumva a continuat să aplice presiune chiar și după creditele finale. Trebuie să abordez acest lucru, deoarece înseamnă de obicei mai mult decât ceea ce ați putea simți sau experimenta în timp ce vizionați filmul real.

Urmărim un bărbat de la început până la sfârșit, dar, în același timp, este doar o felie de viață pentru celelalte personaje. Aveau o lume întreagă fără el și vor continua să aibă un nou tip de lume după el.
În efortul său de a-l ajuta pe băiat, bărbatul se întoarce complet și ajunge să fie pierdut în deșert. Brusc, descoperă o femeie care locuiește într-o casă de la fundul unui canion.

Se refugiază la această femeie, Alina, care locuiește singură, dar primește compania și îi oferă mâncare, apă și adăpost. Din păcate pentru bărbat, se trezește și descoperă că ieșirea din canion este o chestiune mai dificilă.

De asemenea, femeia poate să nu fie acolo de bunăvoie. Deși nu suntem chiar în același univers, m-a făcut să mă gândesc la The Hills Have Eyes. Amplasat doar într-un canion, așa că cred că este mai degrabă o ofertă „The Canyon Has Eyes”.

Cele două personaje din The Seeding
În calitate de bărbat, Wyndham, îl vedem pe Scott Haze (Antlers, What Josiah Saw) care oferă o portretizare foarte puternică ca un bărbat care nu este foarte simpatic. Dacă lucrurile nu merg așa, îi este imposibil să înțeleagă că nu deține controlul.

Femeia, Alina, este interpretată de Kate Lyn Sheil (Swarm). A câștigat cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Sitges, ceea ce a fost grozav pentru ea. Cred că a fost mai fascinantă în She Dies Tomorrow și nu la fel de interesantă în asta.

Dar hei, asta e doar părerea mea. Și încă mi-a plăcut interpretarea ei din The Seeding!

HD The Seeding (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar