Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Tarot (2024)
Trailer

Tarot (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Jacob Batalon, Humberly González, Wolfgang Novogratz, Avantika Vandanapu, Harriet Slater, Adain Bradley, Larsen Thompson
  • Regie: Spenser Cohen, Anna Halberg
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.03.2024, 11:26
179
0
Un grup de prieteni încalcă în mod imprudent regula sacră a citirii tarotului, pentru a nu folosi niciodată pachetul altcuiva. În dorința lor inconștientă de a explora frontierele mistice, ei dezlănțuie răul încuiat în cărțile blestemate. Acest eveniment de rău augur începe un curs amenințător de evenimente care le vor schimba viața pentru totdeauna. Rând pe rând, prietenii se trezesc față în față cu soarta prezisă în ghicirea lor. Încercările lor de a scăpa de inevitabil sunt întâmpinate cu obstacole mistice și cu energia întunecată care le cuprinde împrejurimile. Intrând într-o cursă cu moartea, ei încearcă să dezlege misterele Tarotului și să găsească modalități de a-și schimba soarta iminentă.

HD Tarot (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)