Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Snow Valley (2024)
HD

Snow Valley (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Barbara Crampton, Rachel Michiko Whitney, Cooper van Grootel, Tom Williamson, David Lambert, Paige Elkington, Ali Fumiko Whitney, Zachary Bird, Graham Watanabe, Clint Vanderlinden
  • Regie: Brandon Murphy
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.03.2024, 12:31
52
0
Filmul de groază Snow Valley va fi debutul regizorului Brandon Murphy. Anterior, s-a realizat destul de activ și cu succes ca scenarist de adaptări cinematografice. Filmul de groază va fi lansat în servicii de ediție limitată și de streaming pe 26 martie 2024. Intriga de groază ne vorbește despre o vacanță de lux la schi a unui cuplu fericit. Sunt îndrăgostiți, logodiți și se gândesc la viitorul lor promițător. Savurarea tăcerii este întreruptă brusc și se transformă într-un adevărat coșmar. Totul a început când un oaspete nepoftit apare pe neașteptate în casa lor. A venit la tânărul cuplu tocmai la aniversarea tragicului eveniment. Acum nu pot decât să viseze la o vacanță romantică, senină. Deodată totul s-a întunecat, perturbând toate planurile îndrăgostiților de pace și liniște. La urma urmei, aici au început să se manifeste forțe supranaturale ciudate.

HD Snow Valley (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)