Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Scream of the Banshee (2011)
HD

Scream of the Banshee (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Lauren Holly, Lance Henriksen, Eric F. Adams, Marcel Baer, ​​​​Edric Brown, Leanne Cochran, Thomas S. Daniel, Casey Emas, Todd Haberkorn, Garrett Hines și alții
  • Regie: Steven C. Miller
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 01:10
57
0
(Scream of the Banshee) este un film de groază. Filmul a avut premiera în 2011.
În Irlanda medievală (1185), o mână de cavaleri cu o armă sacră ucid o banshee care atacă cu un urlet terifiant. Capul ei este încuiat într-o cutie protejată de scripturile sacre - așa că stă în depozit până la 800 de ani. Filmul trece apoi în zilele noastre. Un pachet necunoscut care conține un artefact antic - o mănușă de cavaler - este livrat la adresa unei universități din California. În depozit, studenții locali găsesc un alt pachet din trecut - o cutie de fier cu un sigiliu de neînțeles. Curând, băieții își dau seama că aceeași mănușă se apropie de castel și, deschizând cutia, văd în ea un cap străvechi, care dispare brusc cu un țipăt teribil. După aceasta, cadavrele sunt găsite la universitate. Investigația relevă că vechea cutie a fost găsită în urmă cu 20 de ani de doi oameni de știință care lucrau în domeniul cercetării oculte. Se pare că unul dintre oamenii de știință a fost suspendat, iar celălalt a reușit să ascundă artefactul la universitate și nici măcar nu știa ce ascunde. S-a trezit un rău străvechi, simpla curiozitate umană l-a eliberat de pecetea cavalerilor antici, iar acum, pentru a fi salvat, va trebui să încui monstrul înapoi în cutie.

HD Scream of the Banshee (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1