Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Scalper (2024)
HD

Scalper (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
18.01.2024, 21:05
220
0
Breaking Glass Pictures prezintă o producție Crappy World Pictures/Dance On Productions/Laurelwood Pictures. Scris, editat și regizat de Chad Ferrin. Produs de Chad Ferrin, Robert Miano și Jeff Olan. Fotografia de Jeff Billings.

În rolurile principale, sunt Susan Priver, Jake Busey, Kate Patel, Bai Ling, Robert Miano, Michael Cambridge, Scott Vogel și Kelli Maroney.

Un psihic învață la greu de ce rezolvarea unui caz va duce la o nouă serie de crime în cel mai recent film al marelui Chad Ferrin.

Clementine Carter este o psihică care și-a câștigat faima pentru că a oprit un criminal în serie cunoscut sub numele de Scalper. Ea a devenit o celebritate ca urmare și atunci când apare într-o emisiune de radio locală, este fericită să vorbească despre experiențele ei în oprirea lui Scalper. Cu toate acestea, ea învață curând că faima are un preț major. Când prietena ei Jade Mei o sună pentru a o felicita pe Clementine, psihicul și gazda sunt șocați când Clementine își dă seama că Jade a fost ucis.

Când Clementine îi întâlnește pe detectivii Hayden și Lupino, ea întâmpină rezistență din partea acestuia din urmă, deoarece îl învinovățește pe psihic pentru că nu și-a salvat tatăl polițist și partenerul său, victime ale lui Scalper. Ea află curând că acum este un criminal imitator în libertate, deoarece Scalperul original a fost ucis în închisoare. Cu ajutorul tatălui ei, precum și al fantomelor victimelor trecute, ea este hotărâtă să facă ceea ce a făcut înainte și asta este să-l oprească pe noul Scalper.

După ce a realizat filmul biopic Pig Killer foarte exploatator și minunat, Chad Ferrin s-a întors cu brandul său de groază cu acest film care poate fi cel mai bine descris ca un copil al iubirii lui Poltergeist, Maniac și The Texas Chain Saw Massacre. Primele minute ale filmului sunt de neuitat, deoarece ni se prezintă ucigașul nostru, îmbrăcându-și un ciorapă pe față, în timp ce își trimit prima victimă într-un mod care este groaznic de la început.

Susan Priver este excelentă în rolul psihicului Clementine, care îl oprise pe precedentul Scalper (interpretat într-un cameo de legenda filmului Steve Railsback), iar acum se regăsește atât un erou, cât și un paria. Ea este întâmpinată cu dispreț din partea detectivului Lupino, interpretat de Kate Patel, unde partenerul ei Hayden, interpretat de Jake Busey, pare să aibă încredere în ea. Vedem și unele îngrijorări în parte din partea tatălui ei, interpretat de Robert Miano. Ceea ce este fascinant la film este că o vedem pe Clementine atât în lumea reală, cât și în viața de apoi sau în lumea spirituală, unde mama ei este interpretată de icoana anilor 80 și membrul WorldFilmGeek Hall of Fame Kelli Maroney.

Efectele speciale ale lui Joe Castro sunt absolut uimitoare aici. După ce a lucrat la marele That’s a Wrap, el aduce jocul A în care îl vedem pe Bai Ling ca a treia victimă a noului Scalper și într-o întorsătură bolnavă și întortocheată, Scalper se duce Leatherface și branduiește fața lui Ling ca o deghizare. Unele dintre morți (cum ar fi uciderea de la deschidere) sunt chiar acolo, iar altele primesc mai mult un brand în stil Maniac de victime.

Dacă ești în chef să începi cu niște ucideri peste top pentru a începe 2024, ți-ai găsit filmul în Scalper, care de fapt are o poveste bună, marcând un alt pas pentru Chad Ferrin. Fanii de groază ar trebui să verifice acest lucru.

HD Scalper (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar