Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Refuge (2024)
CAM

Refuge (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Sophie Mackintosh, Phyllis Logan, Colm Meaney, William Attenborough, James Carroll Jordan, Grace Nettle, Jeremiah Amour, Manuel Pacific, David Samartin, Scott Coker
  • Regie: Claudio Fach
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
22.04.2024, 10:11
64
0
Un grup de pasageri rezervă bilete pentru un avion cu destinație Capul Verde. Dispoziția minunată a viitoarei vacanțe paradisiace pe Oceanul Pacific unește oameni complet diferiți ca vârstă și statut social. O atmosferă favorabilă în avion și un steward politicos promit o călătorie plăcută cu avionul. Avionul decolează și se îndreaptă în direcția corectă. Totul e bine. Cu toate acestea, după ceva timp, avionul întâmpină brusc turbulențe. Cabina se scutură și geamurile se sparg în bucăți. Unii dintre pasageri sunt preluați de fluxuri puternice de aer și zboară afară. Doar un grup foarte mic de oameni este ținut în interiorul mașinii zburătoare. Pachetul începe brusc să piardă din altitudine și cade în apele Oceanului Pacific.

Mai mulți oameni s-au trezit atârnați pe marginea unei prăpăstii din adâncurile oceanului. Furnizarea de aer este limitată. Va dura literalmente câteva ore. Salvarea rapidă din exterior este cu greu posibilă. Trebuie să acționezi hotărât pentru a ajunge singur la suprafață, pentru că nu vei rezista mult în bula de aer. Dar rechini uriași flămânzi se învârt deja în jurul navei căzute, ceea ce nu va permite victimelor să scape fără pierderi din captivitatea terifiantă a apei. Amenințările de moarte externe și fricile interne vor deveni un adevărat test pentru toată lumea. Lupta pentru supraviețuire va pune pe cântar conceptele de conștiință, forță, rezistență și umanitate. Urmărește filmul From the Depths online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Refuge (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)