Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Lovely Dark and Deep (2023)
HD

Lovely Dark and Deep (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme Portugalia, Filme 2023
  • Actori: Georgina Campbell, Nick Blood, Wai Chin Ho, Edgar Morais, Ana Sofia Martins, Soren Hellerup, Maria de Sá, Mick Greer, Ivory Lee Smith, Paul S. Tracy
  • Regie: Teresa Sutherland
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Portugalia
0 Voturi
25.02.2024, 02:09
111
0
Lennon este un tânăr ranger care preia natura aspră și imprevizibilă, absorbindu-și esența cu fiecare pas într-o călătorie solo. Sufletul ei tânjește să dezvăluie misterele care au acoperit paginile vieții ei cu un văl gros de tragedie care a lăsat cicatrici nestingherite în cele mai adânci adâncimi ale conștiinței ei. Dar această călătorie nu este doar o aventură. Este un test al voinței, încrederii și capacității ei de a accepta adevărul ascuns în adâncurile sălbăticiei. În fiecare privire în interiorul ei, în fiecare foșnet al frunzișului pădurii, Lennon caută răspunsuri care să o poată elibera în sfârșit de greutatea trecutului. Urmând urmele unei tragedii misterioase, Lennon preia necunoscutul, întărindu-și hotărârea cu fiecare pas, în ciuda temerilor și îndoielilor care încearcă să-i pună stăpânire pe mintea. Se cufundă în cele mai adânci chei și în cele mai întunecate colțuri ale sălbăticiei, unde fiecare șoaptă a vântului pare a fi un mesaj din trecut.

Dar în această lume periculoasă, ea descoperă nu numai secrete și amenințări întunecate, ci și puterea care se află în ea. Pe măsură ce se confruntă cu provocări și depășește obstacole, Lennon găsește puterea pe care nu știa că o are și simte că fiecare kilometru pe care îl parcurge o apropie de eliberarea de cătușele trecutului ei. La capătul drumului ei se află adevărul care poate schimba totul. Va fi ea dispusă să o accepte, chiar dacă înseamnă eliberarea de durere, sau va rămâne legată de fricile și îndoielile ei? Acest lucru va deveni clar doar atunci când Lennon va ajunge la sfârșitul călătoriei sale și deschide puzzle-ul final în mozaicul său personal al vieții. Urmărește filmul Lovely Dark and Deep online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Lovely Dark and Deep (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)