Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Imaginary (2024)
CAM

Imaginary (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: DeWanda Wise, Veronica Falcón, Matthew Sato
  • Regie: Jeff Wadlow
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.03.2024, 16:07
623
0
Povestea începe cu Jessica și familia ei care se mută în casa în care a crescut. Această casă ascunde nu numai amintiri din copilărie, ci și secrete necunoscute. În timp ce își explorează noua casă, fiica ei adoptivă cea mai mică, Alice, descoperă în subsol un ursuleț de pluș uitat, pe nume Chauncey. Această jucărie devine rapid nu doar o sursă de curiozitate pentru Alice, ci și o sursă de afecțiune extraordinară. Interacțiunile lui Alice cu Chauncey încep să capete nuanțe mai întunecate, provocând-o treptat pe Jessica să devină neliniștită.

Când comportamentul Alicei începe să se schimbe radical, Jessica decide să intervină și să afle motivul acestor schimbări. Ea începe să bănuiască că Chauncey nu este doar un ursuleț de pluș, ci ceva mult mai mistic și potențial periculos. Pe măsură ce Jessica se adâncește în istoria ursului, ea descoperă secrete șocante care ar putea explica comportamentul ciudat al Alicei și chiar ar putea amenința siguranța întregii familii. Această poveste îl scufundă pe spectator într-o atmosferă de tensiune și suspans, în care lucrurile obișnuite pot avea proprietăți neașteptate și periculoase, iar afecțiunea unui copil se transformă într-un coșmar.

HD Imaginary (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)