Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Creatura (2011)
HD

Creatura (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Thing (2011)
  • Gen: Horror, Mister, SF, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen, Eric Christian Olsen, Adewale Akinoye-Agbaje, Paul Braunstein, Trond Espen Seim, Kim Babbs, Jørgen Langhelle, Jan Gunnar Reuse
  • Regie: Matthijs van Heijningen Jr.
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.01.2024, 01:27
74
0
O echipă de oameni de știință este trimisă într-o expediție specială de recunoaștere. Scopul excursiei este de a studia un obiect ciudat care poate avea surse de putere incredibilă. Există o versiune conform căreia acestea sunt ecouri ale unei civilizații extraterestre. Dar pentru a ști cu siguranță, o echipă de oameni de știință, militari și specialiști din alte domenii trebuie să pătrundă în instalația dorită.

În gheața aspră din nord, un bărbat pe nume Sander a descoperit un obiect necunoscut de proporții gigantice. El este sigur că aceasta este o navă extraterestră care s-a prăbușit în timp ce zbura deasupra Pământului. Dar nimeni nu știe ce se află în farfuria zburătoare. Este adânc sub zăpadă și niciun temer nu a îndrăznit încă să pătrundă înăuntru. După ce a studiat locul mai detaliat, a adunat o echipă de cercetători pentru a conduce această operațiune științifică. Călătoria în sine poate fi periculoasă, dar descoperirile făcute în interiorul navei promit în orice caz să fie o senzație.

Dar, odată așezați, membrii echipei realizează foarte repede că nu sunt singuri acolo. După ce a descoperit o creatură ciudată, nimeni nu se aștepta să se trezească după secole de hibernare. O surpriză neplăcută a fost faptul că această creatură este foarte agresivă și este gata să atace pe oricine îi iese în cale.

HD The Thing (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)