Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Wish Upon (2017)
HD

Wish Upon (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, Horror, Thriller, Filme 2017, Filme SUA
  • Actori: Joey King, Ryan Phillippe, Ki Hong Lee, Mitchell Slaggert, Shannon Purser, Sydney Park, Elisabeth Röhm, Josephine Langford
  • Regie: John R. Leonetti
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
0 Voturi
27.01.2024, 20:35
33
0
O școlară de șaisprezece ani se află în centrul unei aventuri foarte înfiorătoare, dar incitante. Este o adolescentă obișnuită și, ca mulți alții, are propriile caracteristici și temeri, precum și multe complexe. La școală, oamenii ca ea au în mod constant o mulțime de probleme, pentru că toți colegii lor de clasă îi hărțuiesc destul de mult. Și uneori toate acestea se termină foarte trist, pentru că nu toată lumea poate rezista valului de agresiune din exterior.

Personajul principal este atacat în mod constant de cea mai frumoasă fată din școală. Nu ratează niciodată momentul să-și bată joc cumva de un coleg de clasă notoriu, iar ultima picătură a fost o glumă în cantină, care s-a întâmplat în fața întregii școli. Acum fata încearcă să devină mai puternică și în curând o cutie magică îi cade în mâini. După cum sa dovedit, acest lucru poate îndeplini șapte dorințe diferite și ea a decis să verifice dacă acest lucru este adevărat. Prima dorință a fost atât de nebună, încât infractorul ei a putrezit de viu. Nu credea că toate acestea sunt cu adevărat adevărate, dar acum ea era cea care era vinovată pentru moartea bărbatului.

Următoarele dorințe au devenit destul de banale, pentru că ea își dorea bani și dragoste. Dar ea nu a ținut cont de faptul că toți cei care au folosit această magie înainte au devenit parte a accidentelor. Și acum viața ei este amenințată.

HD Wish Upon (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1