Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
În cușcă (2011)
HD

În cușcă (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Caged
  • Gen: Erotic, Thriller
  • Actori: Zoë Felix, Eric Saven, Arie Elmaleh, Ivan Frankek, Igor Skreblin, Philip Kražák, Margot Guñier, Goran Kostic, Jana Bittnerova, Sasa Mijović și alții
  • Regie: Stephan Brenninkmeijer
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
26.02.2024, 01:28
429
0
Carol habar n-avea că o altă misiune umanitară într-o țară în care conflictele armate declanșează s-ar putea transforma într-un adevărat coșmar. Totul a început destul de obișnuit; împreună cu câțiva prieteni, fata a elaborat o hartă a traseului, dar la apropierea locului, băieții au descoperit drumul blocat de militari. Nu era nimic de făcut, trebuiau să caute rapid soluții de soluționare, totuși, în jurul următoarei viraj, nu-i aștepta punctul final, ci ceva înfricoșător.
Eroii au fost mai întâi adormiți cu un gaz special, din cauza căruia tinerii au experimentat halucinații teribile. După aceea, călătorii s-au trezit închiși în cuști înspăimântător de înghesuite și nu era nimic și nimeni în apropiere. Care este acest eveniment ciudat? Cine trebuia să răpească membri obișnuiți ai unei misiuni umanitare pentru care nimeni nu ar da o răscumpărare substanțială? Dar foarte curând captivii vor descoperi faptele teribile ale prezenței străinilor, pentru care viața umană nu merită un ban.
Filmul plin de acțiune „In a Cage”, plin de emoții, este în esență un thriller cu elemente de groază, în care personajele principale vor trebui să supraviețuiască în condiții destul de dure. Vor reuși locuitorii obișnuiți să supraviețuiască a doua zi sau vor deveni gratiile din jurul lor ultimul refugiu pe drumul către pacea veșnică?

HD Caged Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)