Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial The Walking Dead: The Ones Who Live (2024)
HD

Serial The Walking Dead: The Ones Who Live (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episod 1, 2, 3, 4, 5
  • Nume original: The Walking Dead: The Ones Who Live (2024) Episodul 1,2.3,4,5
  • Gen: Dramă, Horror, SF, Filme SUA, Seriale, Filme 2024
  • Actori: Andrew Lincoln, Danai Gurira, Terry O'Quinn, Lesley-Ann Brandt, Andrew Batchelor, Craig Tate, Matthew Jeffers, Brida Wool, Frankie Quinones, Pollyanna McIntosh
  • Regie: Bert, Bertie, Greg Nicotero
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
3 Voturi
27.03.2024, 12:29
1221
0
Serialul prezentat îi poartă spectatorilor într-o călătorie incitantă prin saga epică a doi eroi extraordinari, cufundându-i într-o lume în care viața a devenit o excepție, iar dragostea este un fir care leagă sufletele chiar și la distanță. Ei, neputând rezista magnetului atracției, speră să se regăsească unul pe altul în această realitate dură. Confruntați cu noi provocări și pericole, eroii sunt nevoiți să înfrunte monștri și să lupte cu cele mai teribile amenințări, inclusiv războiul cu strigoii, care este principalul pericol pentru supraviețuitorii din această lume. Andrew Lincoln și Danai Gurira revin ca figuri cheie, întruchipând personajele lui Rick Grimes și Michonne.

Rick și Michonne sunt gata să distrugă hoarde de zombi și să înfrunte nebunia lumii din jurul lor, în timp ce își construiesc relația în această atmosferă de haos și pericol. Dar, pe măsură ce încercările devin mai severe și mai mortale, ei se confruntă cu întrebarea: vor putea ei să găsească puterea nu numai pentru a supraviețui, ci și pentru a-și menține umanitatea într-o lume în care fiecare decizie se poate dovedi ultima? Va reuși acest cuplu să găsească sens și bucurie comunicând unul cu altul din nou într-o realitate dură în care chiar și cea mai mică greșeală poate fi fatală? Urmărește serial The Walking Dead: The Ones Who Live online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD The Walking Dead: The Ones Who Live (2024) Episodul 1,2.3,4,5 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01


S01E02.


s01e03


s01e04s01e05

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)