Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Roma (2018)
HD

Roma (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2018, Filme SUA, Filme mexicane
  • Actori: Yalitza Aparicio, Marina De Tavira, Diego Cortina Autry, Carlos Peralta, Marco Graf, Daniela Demesa, Nancy Garcia Garcia, Veronica Garcia, Andi Cortes, Fernando Grediaga, Jorge Antonio Guerrero
  • Regie: Alfonso Cuarón
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Mexic, SUA
0 Voturi
04.01.2024, 02:46
124
0
Mexic, Mexico City, 1970. O zonă bogată a orașului numită Colonia Roma. Într-o casă mare locuiește o familie bogată formată din domnul doctor Antonio (Fernando Grediaga), doamna Sofia (Marina De Tavira) și cei patru copii ai lor: trei băieți de diferite vârste și o fată.

Familia are servitori - două fete indigene: Cleo (Yalitza Aparicio) și Adela (Nancy Garcia Garcia). Adela se ocupă în principal de gătit, iar Cleo se ocupă de copii, comunică cu stăpânul și stăpâna, îl reține pe câinele prea activ Barras, pe care, se pare, nimeni nu îl scoate afară, așa că lasă în curte produsele activității sale vitale. în spatele porții, care este folosită ca un garaj pentru mașinile Senora Sofia și Dr. Antonio.

Familia va trebui să treacă prin mai multe șocuri. Unele vor fi asociate cu probleme pur de familie, altele cu ceea ce se întâmpla în Mexic la acea vreme. Problemele de familie sunt legate de faptul că dr. Antonio și-a părăsit familia într-un fel. Se simțea inconfortabil să conducă acasă de la serviciu într-un Ford Galaxie uriaș - o mașină respectabilă pentru un om respectabil - care abia încăpea în curtea din spatele porții, era iritat de caca lui Barras, în care un medic demn putea să-și bage cizma și nu i-a plăcut zgomotul făcut de patru copii, - în general, medicul s-a prefăcut că a plecat mult timp într-o călătorie de afaceri în Quebec, iar din această „călătorie de afaceri” nu s-a întors niciodată la familia sa, după ce a fugit la el. tânără amantă din același Mexico City. Și a decis să nu-i trimită bani domnei Sofia, pentru că amanta lui cere bani pentru distracția ei.

Cleo a avut și ea probleme. L-a cunoscut pe ciudatul tip Fermin (Jorge Antonio Guerrero), un fan al artelor marțiale, s-a culcat cu el, a rămas însărcinată cu copilul lui, iar când a anunțat că este însărcinată, Fermin a fugit de ea în panică, aruncându-i jacheta.

Tot în Mexic la acea vreme au avut loc diverse evenimente de masă care au afectat într-un fel sau altul această familie.

HD Roma (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar