Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ritualul (2011)
HD

Ritualul (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Rite (2011)
  • Gen: Dramă, Horror, Thriller
  • Actori: Anthony Hopkins, Colin O'Donoghue, Alice Braga, Ciaran Hinds, Toby Jones, Rutger Hauer, Marta Gastini, Maria Grazia Cucinotta, Arianna Veronesi, Andre Calligiari, Chris Marquette, Torrey DeVito, Ben Cheetham, Maria Karan, Rosa Pianeta
  • Regie: Mikael Håfström
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
18.03.2024, 19:25
29
0
Ritul este un thriller dramatic despre un tânăr student la seminar care merge la Vatican pentru a studia exorcismul. În ciuda apartenenței sale religioase, el începe să pună la îndoială această practică controversată, precum și religia însăși. Cu toate acestea, când intră sub îndrumarea legendarului părinte Lucas, scepticismul său începe să se risipească treptat. Dar când se confruntă cu un rău insuportabil pe care știința nu-l poate explica sau controla, tânărul seminarist este nevoit să pună la îndoială ce crede cu adevărat pentru a supraviețui acestei confruntări. Aceasta este o poveste întunecată și captivantă despre puterea credinței și pericolele științei dubioase.

HD The Rite (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)