Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Răpite de tatăl lor (2022)
HD

Răpite de tatăl lor (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Stolen Hearts: The Lizbeth Meredith Story (2022)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme 2022
  • Actori: Sarah Drew, Karina Buttrick, Tara Yelland, Kimonas Kouris, Ginny Wong, Whiteman Roden, Caroline Palmer, Valentina Buttrick, John Tokatlidis
  • Regie: Simone Stock
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
21.01.2024, 02:36
36
0
După ce a divorțat de soțul ei, Lizabeth află că soțul ei viclean și perfid, Greg, a înșelat autoritățile de tutelă și poliția pentru a-și duce cele două fiice în străinătate. A reușit să-i convingă pe toți cei din jur că eroina filmului „Captured by Her Own Father” se confruntă cu un puternic șoc emoțional, iar acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra copiilor. Tatăl a primit cu calm permisiunea de a pleca și a dus fetele într-o țară îndepărtată fără obstacole. Mama nefericită începe să tragă un semnal de alarmă și apelează la toate autoritățile pentru ajutor. Dar birocrații duri nu se grăbesc să întoarcă copiii acasă. Atunci mama decide să ia măsuri disperate... Urmărește filmul „Stolen Hearts: The Lizbeth Meredith Story (2022)” online gratuit la calitate înaltă în limba romană.

HD Stolen Hearts: The Lizbeth Meredith Story (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1