Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Promisiuni - Promises (2022)
HD

Promisiuni - Promises (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
12.02.2024, 16:35
63
0
Povestea este despre un bandit pe nume Maxim, care trăiește într-un mic oraș rusesc. Eroul nu poate să-și îmbunătățească viața personală sau măcar să câștige o sumă decentă de bani, ceea ce l-ar ajuta să o ia de la capăt. Dar într-o zi întâlnește o fată frumoasă care aparține celei mai vechi profesii. Max se îndrăgostește pentru prima dată în viață, dar în același timp se confruntă cu probleme serioase. Unii oameni înarmați opresc funicularul și fură un sicriu scump, după care pleacă într-o direcție necunoscută.

După ce a aflat despre ceea ce s-a întâmplat, personajul principal începe o căutare și astfel traversează calea celor mai periculoși oameni. Așa se face că un bandit mediocru se confruntă cu o amenințare de moarte, pentru care nimeni nu l-a pregătit. Va putea tipul să facă față întregii mafie și să-și protejeze noul iubit de adversitățile viitoare? Urmărește filmul The Promise online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Les promesses Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)