Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Parachute (2024)
HD

Parachute (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Romantic, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Justin Hartley, Lee Tergesen, Nicole Anthony, Eric Grays, Matthew Nelson-Mahood, Oscar Chark, Abby McEnany, Link Baker, Jeremy Jones, Aggie Bell
  • Regie: Ken Olin
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
12.04.2024, 16:19
69
0
Povestea lui Colter Shaw din seria Pathfinder - un om matur cu un simț sporit al dreptății. Conducând într-o dubă veche și răvășită, el se lasă atras de anchetă. Poliția nu are puterea și răbdarea să-l prindă pe următorul răufăcător. Cu dorința de a pune criminalii după gratii, un adevărat tracker le oferă o mână de ajutor. Mergând în anumite locuri, el caută oameni dispăruți, strânge informații și folosește cunoștințele pentru a curăța străzile de indivizi răi. Pe parcurs, descoperirea propriei vieți: cunoașterea altor inimi singuratice, restabilirea contactului cu familia ta și gândirea la viitor. Eforturile lui sunt necesare nu numai pentru aceasta, ci și pentru a proteja oamenii obișnuiți de pericole.

HD Parachute (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)