Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Operațiunea Mogadishu (2001)
HD

Operațiunea Mogadishu (2001) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Black Hawk Down
  • Gen: Dramă, Război, Filme SUA
  • Actori: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Eric Bana, William Fichtner, Sam Shepard, Jason Isaacs, Tom Sizemore, Ron Eldard, Tom Hardy
  • Regie: Ridley Scott
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.01.2024, 17:45
113
0
Povestea operațiunii din Somalia din 1993. Armata americană își trimite soldații să restabilească ordinea acolo. În special, Rangerii Armatei și reprezentanții echipei Delta participă la operațiune. Forțele de menținere a păcii ONU trebuie să desfășoare o operațiune dificilă pentru a elimina un războinic care își ruinează propria țară.

Acest comandant militar, Aideed, fură ajutorul umanitar trimis de la ONU și, de asemenea, distruge civili și chiar îi ucide pe unii.

Atunci trupele trimise de Washington decid să-l atace la propria reședință. Și pentru asta pregătesc o operație.

După cum sa presupus inițial, operațiunea va fi acoperită din aer de elicoptere Black Hawk, care în multe privințe reprezintă forța decisivă. Ca întotdeauna, ceva nu merge bine, iar băieții curajoși vor trebui să facă față ei înșiși dificultăților de pe pământ.

Povestea urmărește o varietate de oameni, de la un tânăr ofițer care a fost avansat recent la comandantul de pluton și acum i se încredințează o responsabilitate enormă, până la un general care monitorizează situația de la un satelit de la sediu. Povestea vitejii și vitejii armatei americane, a ororilor războiului și a diversității relațiilor umane.

HD Black Hawk Down Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar