Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
On Fire (2023)
HD

On Fire (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Mister, Thriller, Filme 2023
  • Actori: Peter Facinelli, Fiona Dourif, Asher Angel, Lance Henriksen, Glenn Morshower, Ashley Fouchee, Dana Wing Lau, Laurie Coker, Howard Squire, Cole Springer
  • Regie: Peter Facinelli
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
23.03.2024, 15:07
50
0
On Fire (2023) este o dramă captivantă care dezvăluie o poveste a puterii și curajului uman în fața dezastrului. Complotul are loc în viitorul apropiat, când lumea este în pragul unui dezastru de mediu pe scară largă. Schimbările climatice, secetele prelungite și fenomenele naturale inexplicabile duc la dispariția treptată a rezervelor de apă potabilă de pe planetă. În centrul intrigii se află personajul principal, curajosul și altruist pompierul Alexander. El este dedicat muncii sale de stingere a incendiilor și este întotdeauna dispus să-și riște viața pentru a-i salva pe alții. În timpul unuia dintre incendiile forestiere complexe și de mare amploare, Alexander și echipa sa descoperă circumstanțe suspecte care indică posibilitatea incendierii. În ciuda restricțiilor și neîncrederii celorlalți, Alexander își începe propria investigație pentru a descoperi adevărul. Se cufundă în evenimente periculoase și complicate, întâmpinând corupție, cruzime și forțe care vor să-l oprească. Dar Alexandru își continuă cu hotărâre investigația, înțelegând tot mai multe detalii despre schema întunecată de confiscare a resurselor de apă ale planetei de către oameni care caută să se îmbogățească din suferința altora. În cursa lor amețitoare împotriva timpului, Alexander face descoperiri incredibile și își găsește aliați printre cei care vor și ei să salveze lumea de la distrugere. El descoperă o conspirație masivă și o luptă pentru supraviețuirea planetei, care devine din ce în ce mai clară pe măsură ce indicii și martorii sunt descoperiți. „On Fire” este povestea modului în care un om este capabil să se apere pentru lume și să lupte pentru adevăr chiar și în cele mai întunecate condiții. Acesta este un film tensionat și emoționant care te face să te gândești la consumul resurselor planetei noastre și la consecințele pe care le poate avea asupra noastră tuturor. Toate acestea sunt demonstrate printr-un complot captivant, scene palpitante de urmărire și luptă și o explorare plină de frică a unei conspirații de construcție întunecate. „On Fire” este un film care lasă întrebarea despre valoarea vieții și dă speranță pentru schimbare.

HD On Fire (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)