Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Misterele Casei Bantuite 2 (2013)
HD

Misterele Casei Bantuite 2 (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013)
  • Gen: Dramă, Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Abigail Spencer, Morgana Shaw, Emily Alyn Lind, Chad Michael Murray, Grant James, Katee Sackhoff
  • Regie: Ti West, Tom Elkins
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.01.2024, 20:09
32
0
Familia fetiței Heidi se mută în Georgia. Acolo au cumpărat o casă spațioasă, înconjurată de o pădure frumoasă. Acesta este un loc minunat pentru a crește copiii și a respira aer curat. La început totul a fost bine; sora mamei lor a venit să-i viziteze. Dar într-o zi, în timp ce mergea, Heidi a văzut ceva ciudat care a speriat-o foarte tare. Acestea erau fantome care stăteau de-a lungul drumului. Erau peste tot: printre copaci, lângă casă. Ea le-a povestit imediat rudelor despre cele întâmplate. Mamei nu-i venea să-și creadă cuvintele, pentru că în familia lor aveau un astfel de dar de a vedea morții, credea că pur și simplu înnebunește.

Cu toate acestea, evenimente ciudate au început să aibă loc chiar în casă. S-au întors către preot, care le-a spus că sub casa lor este o cale ferată secretă. Pe vremuri, oamenii răi ucideau nevinovați. Și acum spiritele lor sunt însetate de sânge nou. Acum toată familia lor era în pericol, dar mai ales fiica lor. Nu o vor lăsa singură. Este urgent să se ia ceva măsuri, pentru că apar primele victime. Cum se vor dezvolta evenimentele viitoare? Vor fi capabili să facă față dezastrului teribil și să supraviețuiască?

HD The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1