Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Micuța slovenă (2009)
HD

Micuța slovenă (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Slovenka
  • Gen: Dramă, Erotic, Filme Germania
  • Actori: O fată tânără suferă de lipsă de bani. Este foarte îngrijorată de tot ce se întâmplă în viața ei acum și mai ales nu vrea ca tatăl ei să știe toate cele mai triste lucruri din viața ei. Ea crede că ar putea schimba totul doar dacă și-ar dori cu adevărat.
  • Regie: Damjan Kozole
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Slovenia, Germania, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina
1 Vot.
13.01.2024, 02:10
1168
0
O fată tânără suferă de lipsă de bani. Este foarte îngrijorată de tot ce se întâmplă în viața ei acum și mai ales nu vrea ca tatăl ei să știe toate cele mai triste lucruri din viața ei. Ea crede că ar putea schimba totul doar dacă și-ar dori cu adevărat. De exemplu, a deveni un superstar pe Internet. Și ea reușește.

Eroina începe să câștige bani din prostituție pe internet. I se pare că tot ceea ce se întâmplă o răsfață foarte mult. Ea trece de la videoclipurile online la comenzi reale. Îi este frică de un singur lucru - că tatăl ei, cu o inimă bună, va afla brusc totul și se va îndepărta de o astfel de fiică.

HD Slovenka Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar