Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Locotenentul otoman (2016)
HD

Locotenentul otoman (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Ottoman Lieutenant
  • Gen: Dramă, Război, Filme SUA, Filme turcesti
  • Actori: Michiel Houseman, Hera Hilmar, Josh Hartnett, Ben Kingsley, Haluk Bilginer, Affif Ben Badra, Paul Barrett, Jessica Turner, Peter Hoskin, Selcuk Yontem
  • Regie: Joseph Ruben
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia, SUA
0 Voturi
05.01.2024, 00:07
74
0
Acțiunea acestui film dramă de război are loc în timpul Primului Război Mondial. Personajul principal este o tânără fată frumoasă pe nume Lily. Ea îl întâlnește pe Dr. Woodfurth și începe să colaboreze cu el. După ceva timp de muncă, grupul și fata sunt trimise în îndepărtata Turcia pentru a oferi asistență medicală soldaților răniți. Ajunsă acolo, fata a rămas șocată de frumusețea zonei.

Cu toate acestea, era foarte conștientă de pericolele care o așteptau la fiecare colț într-o țară necunoscută. Cândva, un tânăr din Imperiul Otoman a fost capturat de soldații americani. Era un tânăr locotenent care a captivat prin frumusețea sa. Personajul principal se îndrăgostește nebunește de un tip și îi răspund sentimentele. Cu toate acestea, au existat multe obstacole în drumul către relația și fericirea lor. La urma urmei, Primul Război Mondial se desfășura și Turcia a luat parte activ la el.

Personajul principal a trebuit să meargă și el, pentru că era militar și a primit un ordin. Cu toate acestea, Lily i-a spus clar că este împotriva violenței și crimei. Tânărul va trebui să facă alegeri dificile și să prioritizeze. Fie se va lupta și își va îndeplini datoria, dar își va pierde dragostea, fie va rămâne pentru totdeauna fericit în brațele persoanei iubite și iubite.

HD The Ottoman Lieutenant Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)